Michèle Kohlmann

Wil je beter zichtbaar worden of de juiste klanten krijgen? Heb je behoefte aan een frisse blik op je website, social media of andere communicatie uitingen?

Dan ben je bij mij, Michèle Kohlmann aan het juiste adres. Met een helicopterview kijk ik naar alle  marketing en communicatie uitingen van je bedrijf en breng daar uniformiteit  in. Op zo’n manier dat  het voor je klanten duidelijk is waarom en waarvoor ze bij jou moeten zijn. En wat jou onderscheidt van jouw concurrenten.

Mijn bedrijfsnaam koos ik omdat ik met frisse kracht binnen bedrijven kijk naar mogelijkheden voor het vergroten van de naamsbekendheid en het veroveren van nieuwe klanten. ‘Als buitenstaander word ik niet gehinderd door een beperkt zicht en kom ik vaak met frisse nieuwe ideeën, dat is mijn kracht.’ Frisse Kracht biedt heldere en praktische adviezen voor meer zichtbaarheid én meer klanten voor organisaties binnen het MKB en voor ZZp,ers.

Na de HEAO opleiding Commerciële Economie verdiende ik mijn sporen in de wereld van de marketing- en communicatie bij zowel Reed Elsevier als Sportbedrijf Arnhem. Vol enthousiasme zette ik mij hier ruim 20 jaar in als marketing coördinator en marketing- en communicatie adviseur. Ik bedacht veel verleidelijke marketingacties voor meer klanten, abonnees en/of bezoekers, boorde nieuwe doelgroepen aan en introduceerde de Sportweek in Arnhem. Toen de ruimte voor mijn eigen creativiteit en vrijheid beperkt werd, was dat het startsein om zelf te gaan ondernemen in marketing en communicatie.

Naast mijn bedrijf Frisse Kracht, zit ik in het bestuur van Vice Versa Gelderland. Een netwerk van ondernemende vrouwen dat zes keer per jaar bij elkaar komt en elkaar versterkt en elkaar verbindt.

Neem jij je bedrijf serieus en en wil je eens stappen gaan maken? Beter zichtbaar worden zodat klanten jou weten te vinden?

Neem dan contact met mij op.

 

Michèle Kohlmann

 

 

Afspraak maken 

M 06 28942537
michele@frissekracht.nl