Referenties

“Michèle is een zeer betrouwbaar en gedegen consultant. Ze geeft heldere en frisse adviezen en komt met adequate marketingoplossingen.”
Lammert de Vries, Hotel Groot Warnsborn

"Michèle bereidt zich gedegen voor op een brainstormspreekuur. Ze luistert goed en heeft oprechte aandacht en interesse voor jou en je bedrijf. Op een prettige manier is ze kritisch; ze geeft je voldoende ruimte voor je eigen ideeën maar laat ook haar mening en onderbouwing weten. Juist daarom vind ik een brainstormspreekuur met Michèle heel zinvol."
Sandra Tijs, inZicht woonadvies

"Michèle heeft mijn LinkedIn profiel geprofessionaliseerd Ik dacht dat alles op orde was, maar na een gesprek met haar ontdekte ik pas de vele mogelijkheden van LinkedIn en hoe chaotisch mijn profiel in elkaar zat. De samenvatting, kernwoorden in de kop, volgorde, alles kwam aan bod in een praktisch gesprek aan de keukentafel met niet onbelangrijk direct resultaat. Toen Michèle weer in de auto stapte was mijn profiel helemaal top!"
Karen Bertram, Kwaliteitstuin

"Ik heb Michèle herhaaldelijk ingeschakeld als sparringpartner voor PR activiteiten van mijn bedrijf LOS-assessments, zoals recent bij een jubileumboek. Ze zet me aan het denken door vanuit de invalshoek van de lezer te kijken naar wat ik op papier zet. Dat is niet zo gemakkelijk wanneer je er zelf teveel in zit.Kenmerkend zijn verder: open en eerlijk in haar feedback, op een prettige manier. Enne... haar energie is aanstekelijk! "
Rex Franzen LOS-assessments en FranzenConsult

“Michèle is een open en eerlijk persoon die diepgang brengt in de marketingstrategie door de juiste vragen te stellen en om te zetten in een goed verhaal. Michèle heeft  de zichtbaarheid en vindbaarheid van LightFry vergroot door het optimaliseren van de social media. Ze durft breed te denken en komt tot  mooie oplossingen."
Marc Veltman, leverancier van de LightFry

“Michèle doet  de naam van haar bedrijf, Frisse Kracht, eer aan. Ze is inderdaad een frisse kracht die je alle ins en outs van social media vertelt in begrijpelijke taal. Ze kan zich goed inleven in de vraag van de klant en deze vraag vertalen in een oplossing op maat.”
Tanya Zeeman, Tassen van Tanya

Afspraak maken 

M 06 28942537
michele@frissekracht.nl